Moderne kamera-overvåking

Med Axis nettverkskameraer og overvåkingsserver med Milestone XProtect programvare får du et overvåkings-system som er fullstendig overlegent "gammeldagse" løsninger med analoge kameraer og opptak på videotape. Dette gjelder både funksjonalitet og bildekvalitet.
Et slikt system kan skaleres opp fra gratisløsningen XProtect Go, til store avanserte løsninger for f.eks flyplasser o.l.
Felles for dem alle er tilgang til både kameraer i sanntid og opptak, fra alle slags enheter som PC, nettbrett og smartphone av alle merker.

Hvordan velge?

Planlegging av et overvåkingssystem er et prosjektarbeid i seg selv, det er veldig mange variabler som skal stemme for å få et godt resultat.
Noen få eksempler på dette er: Pixel-oppløsning, lysfølsomhet, vandalisme-resistans, driftstemperatur, værbeskyttelse, zoom-område, linse-valg, skjulte/synlige kamera, server/lagringssystem, osv, osv.
Hvor mange kamera trenger man, kan f.eks. ett PTZ-kamera erstatte flere faste kamera? Må man bruke en dedikert server eller er en virtuell server et bedre valg?
Kan gamle analoge kameraer "gjenbrukes" i en ny løsning ved hjelp av en digital enkoder?

Den komplette løsningen


Vi kan levere skreddersydde løsninger for ethvert behov. Enten behovet er ett enkelt kamera med intern lagring, eller en større løsning med mange kamera, overvåkingsserver(e) og kommandosentral med videovegg.